Espetadas de atum com molho de iogurte e salada fria de funcho - TM5

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
5 doses

Υλικά

  • atum fresco cortado em cubos (2,5 cm aprox.)
    800 g
  • lima (raspa e sumo)
    1
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • curgete s/ extremidades, que caiba inteira no bocal da mandolina Bimby®
    300 g
  • bolbo de funcho cortado em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby®
    225 g
  • endívia cortada em juliana
    375 g
  • coentros
    15 g
  • iogurte natural
    240 g
  • limão só o sumo
    1
  • mel
    1 c. chá de
  • Tabasco® (προαιρετικό πεδίο) q.b.
  • água
    500 g
  • laranjas só os gomos
    2 ½
  • hortelã picada
    1 ½ c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    3 c. sopa de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 373.2 kcal / 1561.4 kJ
Πρωτεΐνη 44.3 g
Λιπαρά 11.3 g
Υδατάνθρακες 25.4 g
Φυτικές ίνες 8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 1310.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων