Συσκευές & Αξεσουάρ
熱帶芒果雞肉捲
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭2 粒
- 
          洋蔥 四等分100 克
- 
          番茄150 克
- 
          匈牙利甜紅椒粉½ 茶匙
- 
          乾燥奧勒岡1 大匙
- 
          薑15 克
- 
          乾燥百里香1 茶匙
- 
          新鮮紅辣椒 依個人口味調整1 - 2 根
- 
          橄欖油30 克
- 
          醬油30 克
- 
          檸檬汁15 克
- 
          水400 克
- 
          去皮雞胸350 克
- 
          墨西哥薄餅皮 (Ø 22 公分)4
- 
          美生菜 切絲
- 
          芒果 切丁(1公分)1 顆
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        3302.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        104.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        6791.3 kJ  / 
                        1623.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        56.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        18 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        179.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        世界的捲餅
                        15 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    