Συσκευές & Αξεσουάρ
Kartoffelsalat mit Ei und Edamame
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser700 g
-
Eier4
-
Kartoffeln festkochend, in Scheiben (1 cm)700 g
-
Edamame, gepalt, TK300 g
-
Salz1 TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen20 g
-
Dill abgezupft10 g
-
Petersilie abgezupft15 g
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft25 g
-
Senf10 g
-
Zucker1 Prise
-
Pfeffer½ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
721.1 mg
Πρωτεΐνη
21.8 g
Θερμίδες
1872.7 kJ /
447.6 kcal
Λιπαρά
23.1 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Summer-Fresh
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuinoa mit grünen Bohnen
30 λεπτ.
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 λεπτ.
Avocado-Gurken-Salat
20 λεπτ.
Orientalischer Blumenkohlsalat
1ωρ.
Auberginen-Röllchen mit Schinken
1ωρ.
Tabouleh mit Aprikosen
35 λεπτ.
Fenchelgemüse
30 λεπτ.
Nizza-Salat
40 λεπτ.
Brokkoli-Grapefruit-Salat
15 λεπτ.
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 λεπτ.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2ωρ. 15 λεπτ.
Erbsen nach Florentiner Art
25 λεπτ.