Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato

Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
30 pezzi

Υλικά

Ripieno
  • di Gorgonzola a pezzi
    250 g
  • di ricotta di pecora scolata dal siero
    250 g
    250 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
  • di latte
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
Bigné
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di sale
    5 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova
    3
Terminare la preparazione
  • di panna (35% di grassi)
    100 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    100 g
  • di sale grosso su ogni bigné
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 332 kcal / 1389 kJ
Πρωτεΐνη 11.9 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 15.8 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων