Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma

Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma

4.5 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di scamorza a pezzi (2 cm)
    80 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    40 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    5 foglie
    1 cucchiaino di basilico secco
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di bresaola affettata al momento (spessore 2 mm, vedere consiglio)
    16 fette
  • fili di erba cipollina fresca lavati e asciugati
    8
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 185 kcal / 774 kJ
Πρωτεΐνη 20.4 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων