
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and antipasto risoni salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
301 kcal /
1265 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
489.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Grain free wraps
15 λεπτ.