Pumpkin and antipasto risoni salad

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.5 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    150 g
  • water
    1500 g
  • butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
    400 g
  • dried risoni pasta
    210 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • balsamic vinegar
    30 - 40 g
  • pitted Kalamata olives drained and cut into slices
    50 g
  • sun-dried tomatoes drained and cut into slices
    60 g
  • marinated artichoke hearts drained and cut into pieces
    100 g
  • fresh basil leaves roughly torn
    15 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 301 kcal / 1265 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 489.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων