Pimientos de piquillo rellenos de espinacas y gambas

4.7 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Relleno
  • 200 g de espinacas congeladas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo en mitades
  • 200 g de cebolla en octavos
    200 g de cebolla roja, en octavos
  • 200 g de gambas crudas peladas
  • 20 g de piñones
  • 40 g de harina de trigo
  • 250 g de leche entera
  • 20 g de maicena
  • 1 pastilla de caldo de pescado (desmenuzada)
Montaje y salsa
  • 20 - 18 pimientos del piquillo
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 30 g de brandy
  • 250 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 333.6 mg
Πρωτεΐνη 10.8 g
Θερμίδες 1923 kJ / 460 kcal
Λιπαρά 36 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων