Focaccia al rosmarino (senza glutine)

Focaccia al rosmarino (senza glutine)

4.5 131 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 400 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario
  • 250 g di farina di riso prevista da prontuario
  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso
  • 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzioni

Θερμίδες 359 kcal / 1502 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 9.1 g
Υδατάνθρακες 68.5 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων