Focaccia al rosmarino (senza glutine)

Focaccia al rosmarino (senza glutine)

4.5 129 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    400 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario
  • di farina di riso prevista da prontuario
    250 g
  • di farina senza glutine per pizza o pasta
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    1 - 2 cucchiai
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale grosso
    2 - 3 pizzichi
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente
    2 rametti

Διατροφή ανά 1 porzioni

Θερμίδες 359 kcal / 1502 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 9.1 g
Υδατάνθρακες 68.5 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων