 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
海鮮幕斯佐蝦卵小點
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                16 塊
              
            Υλικά
- 
          芹菜10 克
- 
          洋蔥10 克
- 
          紅鯛魚片 切塊(約3公分)120 克
- 
          干貝 切塊(約2公分)130 克
- 
          蛋1 顆
- 
          鹽1 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
- 
          鮮奶油50 克
- 
          玉米粉3 茶匙
- 
          油20 克
- 
          蝦卵 (προαιρετικό πεδίο) 少許,裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        196 kJ  / 
                        47 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        0.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Jennifer派對料理
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    