
Συσκευές & Αξεσουάρ
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
16 塊
Υλικά
-
芹菜10 克
-
洋蔥10 克
-
紅鯛魚片 切塊(約3公分)120 克
-
干貝 切塊(約2公分)130 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
玉米粉3 茶匙
-
油20 克
-
蝦卵 (προαιρετικό πεδίο) 少許,裝飾用
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
47 kcal /
196 kJ
Πρωτεΐνη
3.4 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
0.9 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Jennifer派對料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν