 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
加多加多
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          迷你紅蘿蔔5 - 8 根
- 
          新鮮四季豆 捏去頭尾,去莖、切段(約3公分)60 克
- 
          油豆腐 切塊60 克
- 
          90 克 新鮮嫩菠菜, 切段(約4公分)空心菜 切段(約4公分)90 克
- 
          新鮮豆芽菜60 克
- 
          水1000 克
- 
          蛋2 顆
- 
          馬鈴薯 刷洗乾淨,切片200 克
- 
          小黃瓜 切段(約1公分)1 根
- 
          蝦餅10 片
花生醬汁
- 
          花生油1 茶匙
- 
          無鹽烤花生140 克
- 
          蝦醬1 茶匙
- 
          棕櫚糖35 克
- 
          蒜頭1 粒
- 
          新鮮紅辣椒 去籽1 根
- 
          椰奶100 克
- 
          米醋½ 大匙
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          水80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        17.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1696 kJ  / 
                        405 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        24.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        32.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        東南亞風味在我家
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    