 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式青芒果牛肉沙拉
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
沙拉醬
- 
          新鮮紅辣椒 去籽,切段2 根
- 
          蒜頭1 粒
- 
          新鮮香菜根 切小段6 枝
- 
          無鹽烤花生20 克
- 
          冰糖粉60 克
- 
          魚露50 克
- 
          萊姆 取汁液1 粒
- 
          水20 克
- 
          紅蔥頭10 克
- 
          新鮮檸檬香茅 取白色部份,斜切片2 根
- 
          醬油1 茶匙
- 
          椰糖1 茶匙
- 
          牛小排 切絲(約0.5公分)200 克
青芒果沙拉
- 
          越南青芒果 去皮、切絲3 粒
- 
          新鮮九層塔 取葉、切碎10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1190 kJ  / 
                        284 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        夏日清爽大集合
                        13 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        清爽料理吃一夏
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    