
Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式青芒果牛肉沙拉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
沙拉醬
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段2 根
-
蒜頭1 粒
-
新鮮香菜根 切小段6 枝
-
無鹽烤花生20 克
-
冰糖粉60 克
-
魚露50 克
-
萊姆 取汁液1 粒
-
水20 克
-
紅蔥頭10 克
-
新鮮檸檬香茅 取白色部份,斜切片2 根
-
醬油1 茶匙
-
椰糖1 茶匙
-
牛小排 切絲(約0.5公分)200 克
青芒果沙拉
-
越南青芒果 去皮、切絲3 粒
-
新鮮九層塔 取葉、切碎10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
284 kcal /
1190 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

夏日清爽大集合
13 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

清爽料理吃一夏
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν