 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
越南炸春卷
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                15 塊
              
            Υλικά
- 
          油2 大匙
- 
          蒜頭2 粒
- 
          薑 切小塊5 克
- 
          豬絞肉100 克
- 
          去骨去皮雞肉 切碎100 克
- 
          蝦仁 切碎60 克
- 
          西洋芹 取莖,切段2 根
- 
          紅蘿蔔 切小塊100 克
- 
          新鮮荸薺 去皮切半90 克
- 
          蔥 切小段4 根
- 
          蘿蔓生菜 切段75 克
- 
          雞高湯125 克
- 
          玉米粉 可多備一些1 大匙
- 
          蠔油2 大匙
- 
          香油2 茶匙
- 
          玉米粉3 大匙
- 
          越南米紙12 - 15 張
- 
          油炸油 適量
- 
          蒜頭 切末2 粒
- 
          新鮮紅辣椒 去籽切末1 根
- 
          檸檬汁2 大匙
- 
          魚露2 大匙
- 
          米醋1 大匙
- 
          糖2 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4.81 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        398 kJ  / 
                        95 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.928 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.899 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10.198 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        東南亞風味在我家
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    