泡菜豬肉豆腐鍋

泡菜豬肉豆腐鍋

4.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 韓式泡菜 ,泡菜和湯汁分開
    180 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    100 克
  • 白芝麻油
    1 大匙
  • 韓國辣椒醬
    1 大匙
  • 辣椒粉 (προαιρετικό πεδίο)
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 (προαιρετικό πεδίο) ,預先磨成泥
    ½ 茶匙
  • 韓式泡菜 泡菜和湯汁分開
    200 克
  • 800 克
  • 五花肉片
    300 克
  • 金針菇 去根部,洗淨
    1 包
  • 新鮮青辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 斜切薄片
    1 根
  • 板豆腐 切塊
    350 克
  • 切段
    3 根.
  • 依個人口味調整
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 457 kcal / 1913 kJ
Πρωτεΐνη 20.769 g
Λιπαρά 34.933 g
Υδατάνθρακες 14.699 g
Φυτικές ίνες 2.98 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων