
Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜豬肉豆腐鍋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
韓式泡菜 ,泡菜和湯汁分開180 克
-
洋蔥 (約半顆),切絲100 克
-
白芝麻油1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
辣椒粉 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
-
蒜頭 (προαιρετικό πεδίο) ,預先磨成泥½ 茶匙
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開200 克
-
水800 克
-
五花肉片300 克
-
金針菇 去根部,洗淨1 包
-
新鮮青辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 斜切薄片1 根
-
板豆腐 切塊350 克
-
蔥 切段3 根.
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
457 kcal /
1913 kJ
Πρωτεΐνη
20.769 g
Λιπαρά
34.933 g
Υδατάνθρακες
14.699 g
Φυτικές ίνες
2.98 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

韓式家常料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν