
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi (Cheese dumplings)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
50 pieces
Υλικά
Cheese filling
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)600 g
-
brown onion (approx. 1), cut into quarters150 g
-
salted butter50 g
-
semolina2 tsp
-
quark cheese (see Tips)500 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 tsp
Dough
-
warm water plus extra for sealing and boiling250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
warm water for boiling
-
sea salt1 - 2 pinches
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
onion diced for garnishing180 g
-
fresh chives (προαιρετικό πεδίο) finely chopped for garnishing
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
98.5 kcal /
412 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
130.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Dinner and sides
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Lentil moussaka
3ωρ. 30 λεπτ.
Pulse and pumpkin curry
30 λεπτ.
Soba noodle mee goreng
40 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1ωρ. 15 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 λεπτ.
Cucumber soup
25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.