Torta salata con verdure di stagione

Torta salata con verdure di stagione

4.5 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 fette

Υλικά

  • di farina di farro integrale
    140 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
    1 rametto
  • di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di farina tipo 00
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    180 g
  • di acqua
    720 g
  • di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
    150 g
  • di porri a rondelle
    50 g
  • di fave fresche sgusciate
    100 g
  • di tofu naturale
    320 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di pomodori ciliegino a metà
    100 g
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)
    100 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 514 kcal / 2150 kJ
Πρωτεΐνη 13.9 g
Λιπαρά 38.8 g
Υδατάνθρακες 29.2 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων