Focaccia barese

Focaccia barese

4.8 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di zucchero
    5 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di acqua
    300 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    200 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di sale
    15 g
  • di pomodori ciliegino preferibilmente grandi e maturi
    150 g
  • di olive baresane (vedere varianti)
    50 g
  • di origano secco + q.b.
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 613 kcal / 2565 kJ
Πρωτεΐνη 14.8 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 99.2 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων