Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino

Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Focaccia
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di latte
    120 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di farina tipo 0
    300 g
  • di sale
    2 pizzico
  • di acqua
    50 g
Spiedini
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    200 g
  • di Marsala secco
    20 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino
  • di Tabasco
    3 gocce
  • di pecorino grattugiato
    30 g
    30 g di Parmigiano Reggiano, grattugiato
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • acini di uva lavati e asciugati
    30

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 595 kcal / 2489 kJ
Πρωτεΐνη 17.1 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 73.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων