Bresaola con spinaci e bietoline

Bresaola con spinaci e bietoline

4.1 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di bietole lavate e asciugate
    150 g
  • di spinaci baby freschi lavati e asciugati
    150 g
  • di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
    40 g
  • di capperi sott'aceto
    15 g
  • di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
    30 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate delicatamente
    10 foglioline
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di acqua
    500 g
  • di bresaola
    20 fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 253 kcal / 1058 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 17.7 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων