
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork fillet with mustard
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dry vermouth or Madeira wine75 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
brown onion cut into halves60 g
-
garlic clove1
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
hot English mustard1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pork fillet cut into thin slices (1 cm)450 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
crème fraîche2 tsp
-
cornflour2 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
229.5 kcal /
964.8 kJ
Πρωτεΐνη
27.8 g
Λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
900.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky meatball subs
1ωρ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef, ale and dumpling stew
2ωρ. 55 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Beef and feta koftas
Καμία βαθμολογία
Quick pulled pork in beer sauce
35 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Seared steak and rocket salad
20 λεπτ.
Southern-style chilli with cornbread
2ωρ. 55 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.