
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork fillet with mustard
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dry vermouth or Madeira wine75 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
brown onion cut into halves60 g
-
garlic clove1
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
hot English mustard1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pork fillet cut into thin slices (1 cm)450 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
crème fraîche2 tsp
-
cornflour2 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
900.7 mg
Πρωτεΐνη
27.8 g
Θερμίδες
964.8 kJ /
229.5 kcal
Λιπαρά
11.5 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Gluten free chicken and leek pies
3ωρ. 20 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29ωρ. 20 λεπτ.