Galletto ripieno con funghi e salsiccia

Galletto ripieno con funghi e salsiccia

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cipolla bianca
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di salsiccia di maiale a pezzetti
    230 g
  • di funghi porcini freschi a fettine
    150 g
  • galletto disossato, pronto per la farcitura (1.5/2 kg circa)
    1
  • di burro fuso
    30 g
  • di sale + q.b.
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    4 pizzichi
  • di patate pelate e a tocchetti
    600 g
  • di sale
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 610.8 kcal / 2555 kJ
Πρωτεΐνη 57.5 g
Λιπαρά 34.4 g
Υδατάνθρακες 18.9 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 1099.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων