Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen nach Florentiner Art
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Pancetta gewürfelt50 g
-
500 g Erbsen, TK, fein, aufgetautErbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)500 g
-
Salz½ TL
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Zucker1 gestr. TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1072 kJ /
257 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Viva l'Italia
75 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Nachos
40 λεπτ.
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1ωρ. 10 λεπτ.
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8ωρ.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1ωρ. 10 λεπτ.
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Rhabarber-Vinaigrette
30 λεπτ.
Garnelencocktail
30 λεπτ.
Parmesancracker
20 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Ei und Edamame
45 λεπτ.
Linsensalat
45 λεπτ.