Pizza mit Rucola und Parmaschinken

Pizza mit Rucola und Parmaschinken

4.7 894 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Teig
  • Mehl
    350 g
  • Wasser lauwarm
    200 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    25 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 Prise
Belag und Fertigstellung
  • Mozzarella abgetropft, in Stücken
    370 g
  • Zwiebel klein, halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    10 g
  • geschälte Tomaten (400 g), gut abgetropft
    1 Dose
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Rucola grob zerkleinert
    50 - 80 g
  • Basilikum abgezupft
    2 EL
  • Parmaschinken
    10 - 12 Scheiben
  • Parmesan am Stück
    30 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 724 kcal / 3029 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 65 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων