
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baguettes d' Épi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
4 Stück
Υλικά
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Weizenmehl Type 550175 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten175 g
-
Roggenmehl Type 1150120 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
432 kcal /
1812 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
88 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Baguette
15ωρ.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3ωρ.
Fußballbrot mit Paprikadip
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot Dog Muffin Style
2ωρ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Partyähre
1ωρ. 50 λεπτ.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2ωρ.
Mediterranes Pane Bianco
2ωρ.
Tomato Rolls
2ωρ. 50 λεπτ.
Monkey Bread
3ωρ.
Glutenfreie Speck-Quiche
1ωρ. 40 λεπτ.
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6ωρ. 30 λεπτ.