Συσκευές & Αξεσουάρ
Estonian Kringle (Estonia)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
sugar30 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
milk120 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh yeast crumbled15 g
-
egg yolk from medium egg1
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
halved walnuts50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
sugar60 g
-
ground cinnamon2 Tbsp
Icing
-
egg whites lightly beaten20 g
-
icing sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
342.9 kcal /
1434.9 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Νάτριο
30.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPecan and Cranberry Rye Bread
3ωρ.
Nut Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Rye Bread Rolls
4ωρ.
Crumpets
3ωρ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Cornbread
1ωρ.