Συσκευές & Αξεσουάρ
Estonian Kringle (Estonia)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
sugar30 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
milk120 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh yeast crumbled15 g
-
egg yolk from medium egg1
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
halved walnuts50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
sugar60 g
-
ground cinnamon2 Tbsp
Icing
-
egg whites lightly beaten20 g
-
icing sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
30.4 mg
Πρωτεΐνη
7.4 g
Θερμίδες
1434.9 kJ /
342.9 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCocoa Steamed Buns
3ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3ωρ. 40 λεπτ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Challah
2ωρ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.