
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ.
2 portions
Υλικά
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
fresh dill leaves20 g
-
coarse sea salt120 g
-
caster sugar80 g
-
vodka15 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
salmon fillet, fresh boneless, skin on (approx. 300 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh dill leaves (approx. 5 g)1 bunch
Buckwheat Blinis
-
buckwheat flour100 g
-
water150 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
salted butter for cooking20 g
Garnish
-
olive oil35 g
-
lemon juice15 g
-
white balsamic vinegar15 g
-
honey10 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
rocket salad20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
43 g
Θερμίδες
3831 kJ /
902 kcal
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
76.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Just for Two
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOnion Bhaji
45 λεπτ.
Arancini
2ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 λεπτ.
Asian Vinaigrette
5 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Mini Hamburgers
4ωρ. 5 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 λεπτ.
Quinoa and Lettuce Salad
30 λεπτ.
Sheek Kebab
1ωρ. 10 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.