
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ.
2 portions
Υλικά
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
fresh dill leaves20 g
-
coarse sea salt120 g
-
caster sugar80 g
-
vodka15 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
salmon fillet, fresh boneless, skin on (approx. 300 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh dill leaves (approx. 5 g)1 bunch
Buckwheat Blinis
-
buckwheat flour100 g
-
water150 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
salted butter for cooking20 g
Garnish
-
olive oil35 g
-
lemon juice15 g
-
white balsamic vinegar15 g
-
honey10 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
rocket salad20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
902 kcal /
3831 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
76.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Just for Two
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpiced Garlic Prawns and Squid
20 λεπτ.
Caesar Salad
30 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 λεπτ.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 λεπτ.
Mini Vegetable Frittatas
35 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.