
Συσκευές & Αξεσουάρ
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
232 kcal /
970.7 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
16.7 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
556.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Family Favourites
16 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 λεπτ.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3ωρ.
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 λεπτ.
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 λεπτ.
Prawn Dumplings
1ωρ. 15 λεπτ.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 λεπτ.
Aloo Beetroot Tikki
1ωρ.
Detox Salad
10 λεπτ.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1ωρ.