
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 Schraubgläser
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
rote Johannisbeeren abgezupft250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Peperoni, rot halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten1
-
Zucker300 g
-
Weißweinessig500 g
-
neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
752 kcal /
3151 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
165 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 λεπτ.
Zwiebelbutter
10 λεπτ.
Aioli à la Axel Henkel
10 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Mediterraner Dip zum Grillen
15 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 λεπτ.
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Frischkäse-Paprika-Dip
10 λεπτ.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 λεπτ.