
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tsoureki (Greek Easter bread)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
mastiha (προαιρετικό πεδίο)3 pieces
-
mahlepi (see Tips)1 tsp
-
sugar plus 1 tsp extra100 g
-
full cream milk100 g
-
dried instant yeast (see Tips)2 tsp
-
eggs plus 1 egg beaten, for glazing3
-
baker's flour plus extra for dusting450 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter softened70 g
-
flaked almonds for decorating (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
41.9 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
1023.4 kJ /
243.7 kcal
Λιπαρά
6.9 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Bianca
40 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Portuguese bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Tangzhong milk bread
2ωρ. 45 λεπτ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Freeform bread with filling
1ωρ. 35 λεπτ.
Freeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.