
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tsoureki (Greek Easter bread)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
mastiha (προαιρετικό πεδίο)3 pieces
-
mahlepi (see Tips)1 tsp
-
sugar plus 1 tsp extra100 g
-
full cream milk100 g
-
dried instant yeast (see Tips)2 tsp
-
eggs plus 1 egg beaten, for glazing3
-
baker's flour plus extra for dusting450 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter softened70 g
-
flaked almonds for decorating (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
243.7 kcal /
1023.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
41.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheese and bacon rolls
2ωρ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2ωρ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.
Chia and pepita gluten free loaf
1ωρ. 25 λεπτ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.