Συσκευές & Αξεσουάρ
Tsoureki (Greek Easter bread)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
mastiha (προαιρετικό πεδίο)3 pieces
-
mahlepi (see Tips)1 tsp
-
sugar plus 1 tsp extra100 g
-
full cream milk100 g
-
dried instant yeast (see Tips)2 tsp
-
eggs plus 1 egg beaten, for glazing3
-
baker's flour plus extra for dusting450 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter softened70 g
-
flaked almonds for decorating (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
41.9 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
1023.4 kJ /
243.7 kcal
Λιπαρά
6.9 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFreeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Peshwari naan
1ωρ. 20 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Tiger rolls
2ωρ. 50 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Cheesy pull-apart garlic bread
1ωρ.
English muffins
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free Mediterranean bread
1ωρ. 35 λεπτ.