Konfitura jabłkowo-jeżynowa

Konfitura jabłkowo-jeżynowa

4.8 149 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 słoiki

Υλικά

  • 15 g korzenia imbiru, świeżego obranego, pokrojonego na kawałki
  • 1000 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 300 g jeżyn, świeżych
  • 100 g cukru
  • 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
  • 15 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 262.9 kcal / 1100.1 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 67.7 g
Φυτικές ίνες 10.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων