Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut chocolate brioche
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
164.2 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
1141.6 kJ /
271.8 kcal
Λιπαρά
11.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Apple crumble meringue slice
2ωρ. 45 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.
Gluten free Classic Polish "tort"
2ωρ. 25 λεπτ.
Pinwheel biscuits
26ωρ. 40 λεπτ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Sernik rosa slice
3ωρ. 15 λεπτ.
The ultimate low carb celebration cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.