
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut chocolate brioche
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
164.2 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
1141.6 kJ /
271.8 kcal
Λιπαρά
11.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Piernik (Polish honey cake)
2ωρ. 50 λεπτ.
Black forest cake
5ωρ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Chocolate truffle cake
2ωρ. 15 λεπτ.