
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut chocolate brioche
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
271.8 kcal /
1141.6 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
164.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Fruit scones
30 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Mini chocolate bundts
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Quick fruit sponge
35 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min