Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut chocolate brioche
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
164.2 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
1141.6 kJ /
271.8 kcal
Λιπαρά
11.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMagic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Gluten free gingerbread cookies
2ωρ. 35 λεπτ.
Black tahini banana bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Viennese whirl mince pies
1ωρ. 40 λεπτ.
Lamington swiss roll
25ωρ. 40 λεπτ.
Croissants
16ωρ.
Buttermilk rusks
29ωρ. 25 λεπτ.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1ωρ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Zucchini slice
45 λεπτ.
Keto sweet pastry
1ωρ.
L&P cheesecake
4ωρ.