
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut chocolate brioche
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
271.8 kcal /
1141.6 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
164.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Soft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Orange sponge cake
1ωρ.
Salted caramel and chocolate cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate pecan pie
1ωρ. 55 λεπτ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
2ωρ. 15 λεπτ.
Gin and tonic drizzle cake
1ωρ.