Thunfischpâté

Thunfischpâté

4.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Gelatineblätter
    5
  • Eier hart gekocht, geschält und halbiert
    2
  • Crème fraîche
    150 g
  • Sauerrahm
    200 g
  • Tomatenmark
    10 g
  • Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
    1 Dose
  • Worcestershire-Sauce
    1 EL
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    2 Prisen
  • Milch
    20 g
  • Friseesalat zum Anrichten
  • Garnelen, geschält, gegart abgetropft, zum Anrichten

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 234 kcal / 980 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων