
Συσκευές & Αξεσουάρ
Double ginger and pear cake
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
16 portion
Υλικά
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
426.7 mg
Πρωτεΐνη
5.1 g
Θερμίδες
1480.6 kJ /
352.5 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
56.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebration cakes
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Home-style sponge cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Victoria sponge cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta caprese (flourless almond cake)
2ωρ.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28ωρ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free birthday sponge cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Sticky date pudding
1ωρ. 30 λεπτ.