
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Προετοιμασία 1ωρ. 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Frosting
-
raw cashew nuts300 g
-
water415 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
coconut oil3 tbsp
-
pitted dates5
-
pure maple syrup1 tbsp
Raspberry sauce
-
fresh raspberries250 g
-
caster sugar3 tbsp
Sponge
-
coconut oil plus extra for greasing200 g
-
almond milk200 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
chia seeds2 tbsp
-
raw sugar250 g
-
instant granulated coffee2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour250 g
-
cocoa powder (70% cocoa)30 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
600.7 kcal /
2522.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
37.6 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Νάτριο
186 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebration cakes
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Soft cinnamon doughnuts
50min
ANZAC slice
1h 40min
Orange sponge cake
1h
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Chocolate pecan pie
1h 55min
Chocolate volcanos
55min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Perfect party cookies (allergy free)
45min