Risotto con espárragos y chirlas

Risotto con espárragos y chirlas

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
    1000 g
  • de espárragos verdes sin la parte leñosa
    1 manojo
  • de agua
    500 g
  • de cebolla
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de caldo de verduras caliente
    600 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 339 kcal / 1417 kJ
Πρωτεΐνη 17.72 g
Λιπαρά 2.17 g
Υδατάνθρακες 62.16 g
Φυτικές ίνες 2.11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων