Pappardelle con rúcula y requesón

Pappardelle con rúcula y requesón

3.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

Pasta
  • de harina (y un poco más para espolvorear)
    300 g
  • de harina
    300 g
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 cucharada
Pesto
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
    20 g
  • de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
    20 g
    20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm)
  • de rúcula lavada y escurrida
    150 g
  • de nueces peladas
    10 g
  • de pistachos pelados (sin sal)
    10 g
  • diente de ajo (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • de queso ricota fresco
    100 g
    100 g de requesón

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 628 kcal / 2626 kJ
Πρωτεΐνη 20.14 g
Λιπαρά 36.08 g
Υδατάνθρακες 55.76 g
Φυτικές ίνες 3.58 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων