Farfalle con espárragos, panceta y azafrán

Farfalle con espárragos, panceta y azafrán

3.0 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de chalota
    30 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de espárragos verdes finos
    300 g
  • de panceta fresca de cerdo sijn corteza, cortada en dados (5 mm)
    130 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de agua
    800 g
  • de hebras de azafrán
    1 - 2 pellizcos
  • de pasta corta seca tipo farfalle (tiempo de cocción 10 min) de buena calidad
    350 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 475 kcal / 1987 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 68.2 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων