
Συσκευές & Αξεσουάρ
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
24 portions
Υλικά
-
dark chocolate broken into pieces80 g
-
rolled oats90 g
-
brown sugar90 g
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter softened125 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour200 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
pomegranate arils removed1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
140.5 kcal /
590.1 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
18.6 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
63.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cookidoo celebration!
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.