
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Olive Tapenade
-
pitted black olives2 oz
-
pitted green olives2 oz
-
capers1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained2
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika⅛ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
water17 ½ oz
-
new potatoes peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)7 oz
-
red bell peppers3 oz
-
mushrooms (προαιρετικό πεδίο) sliced (approx. ¼ in.)2 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 oz
-
ground paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
687 kJ /
164 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWatermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 λεπτ.
Chicken Liver Pate
25 λεπτ.
Creamy Broccoli Salad
10 λεπτ.
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 λεπτ.
Jalapeño Poppers
1ωρ.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 λεπτ.
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
Καμία βαθμολογία
Eggplant and Lentil Salad
40 λεπτ.
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Καμία βαθμολογία
Quick Cheese Soufflés
45 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Cranberry Chicken Salad Sandwich
Καμία βαθμολογία