
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Olive Tapenade
-
pitted black olives2 oz
-
pitted green olives2 oz
-
capers1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained2
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika⅛ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
water17 ½ oz
-
new potatoes peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)7 oz
-
red bell peppers3 oz
-
mushrooms (προαιρετικό πεδίο) sliced (approx. ¼ in.)2 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 oz
-
ground paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
164 kcal /
687 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpring Garden Minestrone Soup
50 min.
Shrimp Aguachile
15 min.
5-Second Rainbow Salad
5 min.
Fish Ceviche
3h 25 min.
Savory Three Cheese Tart
1h 50 min.
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min.
Chicken and Peach Flatbreads
35 min.
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min.
Ceviche
1h 10 min.
Eggplant and Lentil Salad
40 min.
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Nu există evaluări
Quick Cheese Soufflés
45 min.