Συσκευές & Αξεσουάρ
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
25 pieces
Υλικά
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (προαιρετικό πεδίο) to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
209 kJ /
49 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeet Salad
15min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
5-Second Rainbow Salad
5min
Ham and Cream Cheese Spread
10min
Shrimp Cakes
30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min