
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and Tomato Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions quartered4 oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)21 oz
-
Italian seasoning1 tsp
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
sugar1 tsp
-
eggplant cut into pieces (¾ in.)16 oz
-
dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori12 oz
-
water24 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
513 kcal /
2146 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
85 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Pasta
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGochujang Ramen Noodles
30 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Penne Bolognese
40 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Chili Oil Noodles
30 Min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.