
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and Tomato Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions quartered4 oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)21 oz
-
Italian seasoning1 tsp
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
sugar1 tsp
-
eggplant cut into pieces (¾ in.)16 oz
-
dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori12 oz
-
water24 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
513 kcal /
2146 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
85 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Pasta
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGochujang Ramen Noodles
30 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Greek Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1ωρ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.
Spanish Rice
35 λεπτ.
Lemon Garlic White Rice
35 λεπτ.