Συσκευές & Αξεσουάρ
Dosa with spiced potato filling
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 17ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dosa
-
long grain rice250 g
-
split black lentils (urad dal - see Tips)100 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
cooked rice (see Tips)30 g
-
salt1 tsp
Spiced potato filling
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)750 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ghee plus extra for frying60 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into thin slices1
-
fresh curry leaves10
-
salt½ tsp
-
fresh baby spinach leaves120 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
573.7 mg
Πρωτεΐνη
6.7 g
Θερμίδες
1253.7 kJ /
298.5 kcal
Λιπαρά
14.4 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25ωρ. 30 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Potato pancakes
45 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1ωρ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Onion bhaji
45 λεπτ.