
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dosa with spiced potato filling
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 17ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dosa
-
long grain rice250 g
-
split black lentils (urad dal - see Tips)100 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
cooked rice (see Tips)30 g
-
salt1 tsp
Spiced potato filling
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)750 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ghee plus extra for frying60 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into thin slices1
-
fresh curry leaves10
-
salt½ tsp
-
fresh baby spinach leaves120 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
298.5 kcal /
1253.7 kJ
Πρωτεΐνη
6.7 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.7 g
Νάτριο
573.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Biryani
1ωρ. 25 λεπτ.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 λεπτ.
Caramelised onion jam gravy
2ωρ. 5 λεπτ.
Mustard and cheddar mash
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία