
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
336.8 kcal /
1414.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
43.6 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
122.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy potato mash
30 min
Pilau rice
30 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Mashed potatoes for two
30 min
No fail mash potato
20 min
Silky sweet potato mash
25 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Nam Jim
10 min
Brown rice
50 min
Sweet potato lentil pie
50 min