
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
336.8 kcal /
1414.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
43.6 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
122.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Potato bake
1ωρ. 35 λεπτ.
Colourful quinoa salad
40 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Red rice
55 λεπτ.
Carrot and swede mash
25 λεπτ.
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Tandoori chicken wraps
50 λεπτ.