Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
122.2 mg
Πρωτεΐνη
10.1 g
Θερμίδες
1414.7 kJ /
336.8 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
43.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, pumpkin and ginger purée
20 Min
Stywe pap (firm porridge)
Keine Bewertungen
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Tempura vegetables
30 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Brandy cream
15 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min