Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
122.2 mg
Πρωτεΐνη
10.1 g
Θερμίδες
1414.7 kJ /
336.8 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
43.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Cranberry bacon stuffing
10 λεπτ.
Steamed eggs sunny side up
15 λεπτ.
Family beans
25 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Cornbread with jalapeño honey butter
55 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1ωρ. 25 λεπτ.
Rosemary meat pies
3ωρ. 30 λεπτ.
Rosemary and thyme polenta chips
1ωρ.