
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and antipasto risoni salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
301 kcal /
1265 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
489.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Cecina and goat's cheese croquettes
9ωρ. 20 λεπτ.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1ωρ. 10 λεπτ.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1ωρ. 45 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Jewelled quinoa salad
1ωρ. 35 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
Καμία βαθμολογία
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Green pea and feta hummus wraps
Καμία βαθμολογία