
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and antipasto risoni salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
489.3 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1265 kJ /
301 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMexican corn salad
25 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 λεπτ.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.