
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Kefir parsley dressing
-
lemon zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only20 g
-
kefir (see Tips)130 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Steamed vegetables
-
water500 g
-
baby carrots scrubbed or lightly peeled (see Tips)1 bunch
-
cauliflower (small), broken into florets1
-
fresh green beans trimmed and cut lengthways200 g
-
micro herbs to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156.1 kcal /
655.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
8.2 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Νάτριο
528.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1ωρ.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1ωρ. 25 λεπτ.
Quick beetroot relish
40 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Seekh kebabs
50 λεπτ.
Sichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.