
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chickpea ratatouille (gut health)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling4 tbsp
-
eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)1
-
capsicums cut into strips (1-2 cm)2
-
zucchini (medium), cut into slices (1 cm)2
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves5
-
fresh basil stalks and leaves separated3 - 4 sprigs
-
red onion (large), cut into quarters1
-
fresh tomatoes cut into pieces2
-
canned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar1 ½ tbsp
-
fresh green beans trimmed and cut into halves, if preferred300 g
-
pitted Kalamata olives drained80 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
328.4 kcal /
1379.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
11.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
305.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nourish your gut 1 with Louise Keats
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Caribbean curry
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Paneer makhani
45min
Cheese soufflés
30min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Potato and green pea curry
50min