
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paneer tikka
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (3 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
cold water for soaking
-
olive oil for brushing
-
garam masala (see Tips), for sprinkling1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
162.7 kcal /
683.2 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
14.2 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
276.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Garlic mushrooms
25 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Harvest nut roast with gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1ωρ. 30 λεπτ.
Ancho chilli and black bean stew
40 λεπτ.