
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soba noodle mee goreng
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
cornflour2 tbsp
-
firm tofu pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)400 - 500 g
-
tamari gluten free (see Tips)4 tbsp
-
eschalots cut into halves2
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)2 - 4
-
garlic cloves5
-
sesame oil30 g
-
coconut sugar50 g
-
curry powder1 tsp
-
filtered water1000 g
-
bok choy trimmed and cut into pieces (2-3 cm)4 bunches
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (2-3 cm)2 bunches
-
soba noodles200 g
-
coconut oil for frying2 tbsp
-
sesame seeds to serve
-
fried shallots to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
663.6 kcal /
2787 kJ
Πρωτεΐνη
30.4 g
Λιπαρά
32.7 g
Υδατάνθρακες
55.8 g
Φυτικές ίνες
14.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Caribbean curry
40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Paneer makhani
45 Min
Cheese soufflés
30 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min