
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, pumpkin and ginger purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
150 kcal /
627.5 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
136.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Quick beetroot relish
40 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Jeera rice (Cumin rice)
20 λεπτ.
Curried cauliflower salad
40 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.