
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, pumpkin and ginger purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
150 kcal /
627.5 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
136.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Biryani
1ωρ. 25 λεπτ.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 λεπτ.
Caramelised onion jam gravy
2ωρ. 5 λεπτ.
Mustard and cheddar mash
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία