Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, pumpkin and ginger purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
136.8 mg
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
627.5 kJ /
150 kcal
Λιπαρά
8.4 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeshwari naan
1ωρ. 20 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Jeera rice (Cumin rice)
20 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.