
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quinoa tabouli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
131.7 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
993.3 kJ /
236.5 kcal
Λιπαρά
15.7 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
13.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on quinoa
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Garlic and sage mash
30 λεπτ.
Dosa with spiced potato filling
17ωρ. 40 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Risoni salad with artichoke and feta
25 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Buttermilk corn cakes
25 λεπτ.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1ωρ. 45 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Mixed vegetable mash (purée)
40 λεπτ.
Smoky chipotle beans
30 λεπτ.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 λεπτ.