
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
358 kcal /
1251 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gluten free
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Tomato Sauce
40 λεπτ.
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Avocado Tuna Boats
30 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 λεπτ.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.